Spring til indhold

Gennem sportsfællesskaber arbejder Permasport med at formidle viden, udvikle kompetencer og styrke relationer, så vi sammen kan drage omsorg for naturen og mennesket.

Vi er en almindelig forening – og dog

Permasport arbejder projektbaseret. Vi er vores projekter.
Det er herigennem vi skaber værdi, bygger kapacitet, drager omsorg, inspirerer og bygger bro mellem sportsverden og den grønne omstilling.

Vores projekter arbejder i krydsfeltet mellem sportsfællesskaber og permakultur (omsorg for naturen, omsorg for mennesket samt fair fordeling af ressourcer). Her er vi frontløbere. Det er det, der gør os til et spændende fællesskab og en spændende samarbejdspartner.

Projekter kan både initieres af Permasports medlemmer, ledelse, samarbejdspartnere og dig.

Har du et projekt, du gerne vil arbejde på med Permasport?
Fang os her

I Permasport opbygger vi kapacitet til at kunne drage omsorg

Disse tre elementer er fundamentet for vores kapacitetsopbyggende arbejde. De er omdrejningspunktet i vores projekter, fællesskab for medlemmer og de partnerskaber, vi indgår i. Vi er vores projekter, og vores projekter er kapacitetsopbyggende.

Formidling af viden

For at kunne drage omsorg, skal du have kendskab til det, du drager omsorg for, hvorfor det er vigtigt og hvordan du kan gøre det.

Vi formidler viden fra en bred vifte af emner indenfor sport, permakultur, fællesskaber, ledelse og verdensmålene for medlemmer, foreninger og andre fællesskaber.

Udvikling af kompetencer

Når du har kendskab, er det vigtigt at øve sig og tillære kompetencer, der gør det muligt for én at drage omsorg. Om det er projektledelse, at anlægge en permakulturhave, at tale foran et publikum, videoproduktion, facilitering, at lave ingenting er op til vores medlemmer.

I Permasport skaber vi gennem projekter rum til, at medlemmer kan udvikle de kompetencer, der er vigtige for dem.

Dannelse af relationer

Forandring sker i fællesskab. Derfor er relationer og stærke partnerskaber en helt essentiel del af vores arbejde. I Klub Permasport, vores fællesskab for medlemmer, kan du møde folk med samme brændende ønske for en bedre verden, lave projekter med dem, sparre med dem, få nye venskaber, blive motiveret og inspireret.

Med vores partnerskaber eksekverer vi spændende impact-rige projekter for medlemmer at udvikle deres kompetencer gennem, bygger bro mellem aktører og skaber et netværk fuld af viden, kompetencer og erfaring.

Hils på vores bestyrelse

Clara Lucia Tonnisen

Kandidat i Intercultural Studies
& KAOSPILOT-studerende

Kathrine Svejstrup

KAOSPILOT & Antropologi-studerende

Laura Thyregod Thomsen

Finansøkonom

Emil Mario Søgaard Ljungström

Kandidat i Idræt og Psykologi

Clara Dybbroe Viltoft

MPhil in Criminology, Law and Society