Spring til indhold

Bliv medlem

Vil du gerne være en del af Klub Permasport, bliver du det nemt og hurtigt ved:

 1. Udfylde formularen herunder
 2. Du modtager en mail, hvor du betaler medlemskab ved at swipe med MobilePay
 3. Vi byder dig hjertens velkommen

Efter et års medlemskab modtager du automatisk en ny opkrævning, hvor du kan vælge at fortsætte dit medlemskab.
Medlemskab koster 150kr. for et år.

Som medlem af Permasport giver du tilladelse til, at vi håndterer og opbevarer personfølsomme oplysninger,
så længe du er medlem. Ved ophør af medlemskab slettes oplysninger.

  Vi glæder os til at byde dig velkommen!

  PERMASPORT MEDLEMSKAB 2023

  Som medlem af Permasport kan du bidrage til foreningens arbejde og samtidig få viden, kompetencer og fællesskab. Nedenfor kan du blive klogere på vores fællesskab, hvad der venter i 2023 og hvad et år sammen med os kan give dig.

  Et medlemskab koster 150,- om året. Du bliver medlem ved at bruge ovenstående formular. Herefter griber vores dygtige kasserer, Laura, dig.

  Permasport_Parken_GGWCUPDK
  DFUNK_permasport

  Gennem sportsfællesskaber opbygger Permasport kapacitet hos individer og fællesskaber til at drage omsorg for naturen og mennesket – på den måde skaber vi forandring.

  Som medlem får du
  1. Viden: For at kunne drage omsorg, skal du have kendskab til det, du drager omsorg for, hvorfor det er vigtigt og hvordan du kan gøre det. Permasport formidler viden gennem arrangementer som workshops, forslag til læsning og inspirationsture.

  2. Fællesskab: Permasport summer af inspirerende hoveder, aktivistiske tanker, store drømme om en grønnere verden og skønne mennesker. Vi gør os umage for at skabe et inkluderende fællesskab, hvor der er plads til at være netop, som du er, og bidrage i det
  omfang, du har lyst til. Første mandag i hver måned mødes vi til fællesspisning i uformelle rammer, hvor vi kan styrke vores relationer til hinanden.


  3. Kompetencer: Når du har kendskab, er det vigtigt at øve sig og tillære kompetencer, der gør det muligt for en at drage omsorg. Om det er projektledelse, at anlægge en permakulturhave, at tale foran et publikum, videoproduktion, facilitering, kommunikation på sociale
  medier, du gerne vil lære, er op til dig. I Permasport har du mulighed for at kaste dig ud i projekter, hvor du kan øve dig i netop den kompetence, du gerne vil udvikle.

  4. Stemmeret til generalforsamling: én gang om året i marts holder vi generalforsamling. Her har du som medlem mulighed for at stille op til bestyrelsen, stemme på dine yndlings bestyrelseskandidater,
  møde andre medlemmer og få indblik i foreningens arbejde, budget og planer for fremtiden.