Spring til indhold

Fælleskørsel fra Aarhus til historisk landskamp i Parken den 24. juni

Frivilliggruppen bag sommerens store kvindefodboldturnering i Aarhus har arrangeret fælleskørsel til fredagens historiske landskamp i Parken

Når kvindelandsholdet i fodbold spiller landskamp i Parken på fredag, er det med deltagere af sommerens Global Goals World Cup turnering i Aarhus på lægterne til at støtte op om de danske fodboldkvinder. 

“Det er første gang kvindelandsholdet spiller i Parken, så dette stykke fodboldhistorie, skal vi selvfølgelig være en del af,” fortæller forperson for Permasport, Clara Lucia Tonnisen, om turen østpå for at se Danmark møde Brasilien i en testkamp frem mod EM i England til juli.

GGWCUPDK_Permasport_Parken
Vi skal med i Parken den 24. juni. Originalt foto: Fodboldbilleder.dk

Fællestur fra Aarhus til Parken

Sammen med resten af det frivillige team bag Global Goals World Cup (GGWCUP), medlemmer af Permasport foreningen og tilmeldte til turneringen i august, kører Clara med bus fra Aarhus til Østerbro og retur.

Turen til Parken er støttet af samarbejdspartnere i DFUNK – Dansk Flygtningehjælp Ungdom, Arbejdernes landsbank, Verners Sportsrejser og Genlyd Aarhus. 

“Takket være vores samarbejdspartnere, har det kunnet lade sig gøre at arrangere denne fællestur til København for at se kvindelandskamp i Parken. Turen er et pragteksemplar på, at vi er bedst, når vi spiller sammen”, fortæller Clara Lucia Tonnisen. 

DFUNK bakker op om kvindefodbold

“DFUNK har ikke alene valgt at sende DFUNK kvindefodbold Aarhus afsted til landskamp, men også valgt at afholde sekretariatets sommerfest i Parken. Det synes vi er enormt fedt. Vi glæder os til at hilse på Natasha Al-hariri, som vi er enormt stolte af har sagt ja til at være ambassadør for Global Goals World Cup Denmark”, fortæller Clara Lucia Tonnisen.

Natasha Al-Hariri og Clara Lucia Tonnisen som begge sidder klar på tribunen til landskampen i Parken den 24. Juni.

“Det er en stor ære at være ambassadør for GGWCUP, både for mig personligt og for mig som direktør for DFUNK. Vi elsker fodbold, verdensmål og ligestilling: what’s not to like? Vi har stor respekt for den indsats som holdet bag lægger i arbejdet, og ser meget frem til august”, udtalte Natasha Al-Hariri tilbage i marts.

Arbejdernes Landsbank er nye stolte GGWCUP sponsorer

Arbejdernes Landsbank er gået med ind som sponsor af Global Goals World Cup som led i deres mission for at understøtte den stigende interesse og store udvikling af kvindefodbold: 

“Vi er stolte over at være med til at løfte forholdene og understøtte den gode udvikling, der sker i pige- og kvindefodbold rundt omkring i klubberne over hele landet”, fortæller Rikke Jessen Høyer, Senior marketingkonsulent i Arbejdernes landsbank.

Arbejdernes landsbank ser kvindefodbold som en sport på vej frem og har i mange år støtte op om pige- og kvindefodbold i bl.a. Brøndby, FC Nordsjælland og AGF. 

EIR – Global Goals World Cup

Bliv en del af et GENLYD (fodbold)fællesskab i Aarhus

GENLYD støtter op om eventet som del af støtten til Facebookgruppen: Aarhus hyggefodbold for kvinder. GENLYD er startet af Aarhus Kommune med missionen om at gøre det nemmere for alle i Aarhus at blive en del af et fællesskab.

Vil du med fra Aarhus til årets fodboldfest i Parken, kan du stadig nå det. Klik her: Tilmelding til Parken Danmark – Brasilien (GGWCUP pre-event) og skriv “Genlyd – [dit navn]” under “Organisation/holdnavn, så bussen ikke kører fra dig.

Program for turen til Parken

13:00 Afgang fra Viby Stadion, Aarhus

18:30 Check-in på fælles mødested. Vi går sammen ind i Parken

19:00 – 21:00 Landskamp

21:30 Afgang fra Parken mod Viby Stadion, Aarhus

02:00 Ankomst til Viby Stadion, Aarhus

Permasports GGWCUP frivillig team, glæder sig til en festlig og historisk tur i Parken, som optakt til GGWCUP Denmark d. 19.-21. august i Aarhus.

Upcycling og hjemmelavede flag til Parken

Permasport og Club Curious er gået sammen om at afholde en Kreacafé i Club Curious’ hyggelige sysleværksted, Klubhuset, på Frontløberne.

“På onsdag besøger vi Club Curious’ kreacafé for at lære at lave serigrafitryk. Vi ved endnu ikke helt hvordan, men vi drømmer om at lave tryk til fantøj og flag, som vi kan have med i bussen og til fodboldfesten i Parken”, fortæller Clara Lucia Tonnisen.

Global Goals World Cup

Global Goals World Cup er en 5-aside kvindefodboldturnering hvor holdene spiller for et verdensmål inde på banen og ude i lokalmiljøet. GGWCUP kommer til Aarhus den 19.-21. August. Læs mere og tilmeld et hold: https://ggwcup.com/denmark-2022