Spring til indhold

CHANGE Projekt – Cooperation for Change Management and Innovation In Sports

Clara fra Permasport er inviteret med ind i det europæiske CHANGE Projekt – Cooperation for Change Management and Innovation In Sports.  Det er vi stolte af. 

CHANGE projektet vil bidrage til at fremme højere integritet og stærkere værdier i idrætten ved at forbedre måden, der ledes på i idrætten. Missionen er at udvikle bæredygtige og innovative måder, hvorpå breddeidrætten kan tackle nuværende og fremtidige udfordringer.

Hovedformålet med projektet er at udvikle et uddannelsesprogram om innovation og forandringsledelse inden for den organiserede bevægelse af breddeidrætten. Programmet skal opbygge resiliente græsrodsorganisationer ved at fokusere på tre hovedtemaer: digitalisering, inklusion og bæredygtighed. 

CHANGE er et ENGSO projekt medfinansieret af EU. ENGSO er en europæisk sportsNGO som ønsker at fremme stærkere fællesskaber gennem græsrodsidræt. ENGSOs mission er at repræsentere, udvikle og advokere for organiseret frivilligbaseret idræt i Europa. 

Projektteamet bag CHANGE består af 11 organisationer. Her i blandt non-profit organisationen Sport and Sustainability International (SandSI), hvis mission er at accelerere den bæredygtige udvikling i sportens verden og med sporten som redskab. SandSIs kerneværdier er inklusion, integritet, ansvarlighed og passion. 

Læs mere om projektet her:  https://www.engso-education.eu/change/

Mere om projektet og om Claras rolle i projektet følger. Vi glæder os i Permasport til at lære af og med projektets mange stakeholders.

Links 
ENGSO: https://engso.eu/
The CHANGE project: https://www.engso-education.eu/change/
Sport and Sustainability International (SandSi): https://www.sportsustainability.org/