Spring til indhold

2års fødselsdag

Søndag den 23.07.23 fylder vores grønne hjertebarn 2 år! Det betyder, at det er to år siden, vi havde stiftende generalforsamling, hvor en gruppe ildsjæle pustede liv til Permasport. Vores første år var helt vanvittigt, det samme har i år været – dog på en anden måde. Hvor vi første år havde fokus på synlig handling udadtil, har vi i år haft fokus på at kigge indad og arbejde på vores fundament, strategi og organisation. 

I løbet af vores 2. år har vi: 

🌿 Afholdt GGWCUP – en tre dages kvinde- og aktivist fodboldturnering med fokus på Verdensmålene. Turneringen er første gang i verden, hvor en permakulturdesigner har bygget en sportsplads op efter permakulturens principper,

🌿 Sagt JA til et 2-årigt EU projekt kaldet Change. Her er Permasport repræsenteret i en ekspertgruppe, der skal hjælpe initiativer i sporten, som arbejder med bæredygtige og innovative måder at håndtere nuværende og fremtidige udfordringer. 

🌿 Modtaget en nominering som Byens Bedste Bæredygtige Forening af Århus Stiftstidende. Afstemningen er stadig åben og findes her: https://stiften.dk/byensbedste/saa-er-afstemningen-i-gang-hvem-skal-vaere-byens-bedste

🌿 Været med som samarbejdspartner til Girl Power Academy i København, hvor vi blandt seje sportskvinder fra store dele af verden faciliterede en dialog om det regenerative mindset i sportsverdenen. 

🌿 Været med til Nordic Permaculture Gathering med andre organisationer, tænkere, pionerer og empatiske mennesker, der også praktiserer permakultur.

🌿 Udforsket spørgsmålet: Hvordan kan vi samskabe en verden i harmoni?

🌿 Flyttet adresse til Sager der Samler, hvor vi er en aktiv del af deres handlekraftige fællesskab.

🌿 Fået gang i vores fællesspisning, hvor medlemmer første mandag i hver måned mødes og spiser aftensmad sammen.

🌿 Læst om, lært af og stillet spørgsmål til den regenerative tilgang.

🌿 Restitueret efter et hæsblæsende første år. Bæredygtighed handler også om at have ro til at reflektere, lande læring, sove og finde en god balance i frivilligt arbejde.

Vores drømme og ambitioner for en bedre verden er store. Arbejdet er kun lige begyndt, og vi glæder os til mange flere handlekraftige år i Permasport!

Vi ses derude 💚

Kram Permasport